ROGER BELÉPTETŐ RENDSZER

A lengyelországi gyártó kiváló minőségű, rendkívül megbízható termékei változatos igények kielégítésére alkalmasak. Az autonóm egyajtós vezérlőkből egy központi egység segítségével egységes rendszer alakítható ki. A központi egységen keresztül egy nagyobb rendszer összes vezérlője kontrollálható, az egyes olvasók eseményei közös adatbázist képeznek. Az beépített, és bővíthető memória több százezer esemény tárolására képes, így nem szükséges az állandó on-line kapcsolat a programozó, adatfeldolgozó számítógéppel.

RACS 4 rendszer

Ennél a változatnál egy RS-485 busz segítéségével összefűzött vezérlőkből felépített hálózatról beszélünk. Az eszközválasztékban az átjárók egyirányú vagy kétirányú vezérlését biztosítani képes eszközök találhatók meg. A RACS 4 rendszerben minden belépési ponton önálló vezérlő helyezkedik el, ezeket fűzi egységes rendszerbe a hálózati vezérlő.

ROGER CPR32 hálózati vezérlő RS-485 buszos eszközökhöz, 250.000 esemény tárolására képes

RACS5 rendszer

A RACS 5 beléptető rendszert felépítő vezérlők LAN csatlakozással rendelkeznek, már nem RS-485, hanem TCP/IP folytatnak, mely lehet vezetékes vagy vezeték nélküli is, a rendszerelemektől függően.. További újdonság, hogy az addigi egy vezérlő – egy átjáró koncepciótól eltérően, itt egy vezérlő akár 16 átjáró kétirányú vezérlését képes ellátni. További újdonság, hogy az alapvető beléptetési feladatok új opcionális funkciókkal bővültek ki, mint pl. video- vagy riasztórendszerekkel történő integráció, felvonóvezérlés. Felhasználói szempontból is számos, a mindennapos használatot megkönnyítő újdonság alkalmazására nyílik lehetőség. A megszokott PIN kód, RFID kártya vagy biometrikus azonosítás továbbra is alkalmazható, de újdonság az okos telefonos vezérlés lehetősége. Az új RACS 5 beléptetés vezérlő rendszer lehetővé teszi számunkra a mobiltelefon segítségével történő azonosítást a készülék NFC chip-je, bluetooth funkciója vagy a képernyőjén megjeleníthető QR kód révén.